Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Επισκεψιμότητα

  • Total Visitors: 1145258
  • Unique Visitors: 8513

''Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού'' του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Το Τέρας κι Εγώ του Σταμάτη Μαλέλη

Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους 2021

Καλωσορίζουμε την Ελευθερία Ρήγου στο δυναμικό της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ»

Καλωσορίζουμε την Ελευθερία Ρήγου στο δυναμικό της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ»

Η Ελευθερία Ρήγου στο δυναμικό της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ».
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η Ελευθερία Ρήγου ανήκει πλέον στο εκπαιδευτικό προσωπικό μας,αναλαμβάνοντας το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων .
Κάθε Σάββατο, απο τις 24 Σεπτεμβρίου, θα είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του θεατρικού κόσμου,να εξερευνήσετε τα όρια σας , να θεραπεύσετε τραύματα , να πραγματοποιήσετε όνειρα και να στήσετε μία παράσταση απο τις πρόβες μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα.
Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου είσαι εσύ! Εσύ γράφεις την πλοκή.Εμείς σε περιμένουμε για να ανοίξουμε την αυλαία.
Στο : http://prova.gr/theatriko-ergastiri-enilikon-me-tin-eleytheria-rigoy
"Ποτέ δεν είναι νωρίς, ποτέ δεν είναι αργά, αν το αγαπάς!"

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα.Αριστούχος της "Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών".

Στο θέατρο συνεργάστηκε με το "Αμφιθέατρο"του Σ.Α.Ευαγγελατου ,με το Θαν.Παπαγεωργίου,με το Θύμιο Καρακατσάνη,με τον Κώστα Τσιάνο,με τον Κοραή Δαμάτη ,τον Γιάννη Ιορδανίδη,τον Γιάννη Μαργαρίτη ,τον Σταύρο Τσακίρη στα έργα :"Ηλέκτρα","Ειρήνη","Προμηθέας Δεσμώτης","Βάκχες","Ονειρόδραμα","Άντε γεια","Μικροί φαρισαίοι","Ταρτούφος","Λυσιστράτη","ο θάνατος του εμποράκου","Ερωτική αναρχία'', ΄΄Μια ζωή Ελλάδα..Μίκης Θεοδωράκης","Παράλογες". Επισης στα έργα ":Αφοί Καραμαζώφ","Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται'', ''Πάω για δήμαρχος","Μεθυσμένα κουφέτα,"Δουλειές με φούντες","Το χρυσό αρισμαρι","Ο Βασιλιάς κι εγώ","Σιωπή","Καβάφης επέστρεφε","Φελίνι ,τα όνειρα","Η σιωπή δεν είναι χρυσούς","Η παριζιάνα".

Έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους οι οποίες έχουν διαγωνισθεί σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ.Έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές στους τηλεοπτικούς σταθμούς, mega,ant1,star, ερτ και έχει κάνει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές αποφωνήσεις (σπικαζ).

Σειρές στην ΤV είναι οι εξής:"Μην φοβάσαι τη φωτιά","Ασυνήθεις ύποπτοι","Η νταντά","Αέρινες σιωπές","Ανατομία ενός εγκλήματος","Λάμψη" και άλλα.

Σχετικές Εικόνες

Καλωσορίζουμε την Ελευθερία Ρήγου στο δυναμικό της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ» Καλωσορίζουμε την Ελευθερία Ρήγου στο δυναμικό της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ» Καλωσορίζουμε την Ελευθερία Ρήγου στο δυναμικό της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ»

Επισυναπτόμενα Αρχεία