Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Επισκεψιμότητα

  • Total Visitors: 2802661
  • Unique Visitors: 17309

''Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού'' του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Το Τέρας κι Εγώ του Σταμάτη Μαλέλη

Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους 2021

Διαδικτυακό Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά & εφήβους από ΟΛΗ την Ελλάδα **3ος ΧΡΟΝΟΣ**

***Οι εγγραφές για την περίοδο 2022 - 2023 ξεκίνησαν!***

Ελάτε στον μαγευτικό κόσμο του θεάτρου από την άνεση του σπιτιού σας, όπου κι αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα! Το Θεατρικό Εργαστήρι Μαίρης Ραζή η «ΠΡΟΒΑ» για παιδιά και εφήβους, με 22 χρόνια πορείας, σας προσκαλεί σε μια πρωτότυπη εμπειρία. Για δεύτερη χρονιά σας καλωσορίζουμε στο μοναδικό Διαδικτυακό Θεατρικό Εργαστήρι στην Ελλάδα .
Σκοπός είναι οι μαθητές να χρησιμοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο και με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι να γνωρίσουν όλες τις τέχνες που συνθέτουν το μαγικό κόσμο του Θεάτρου. Με συναρπαστικές δραστηριότητες τους δίνουμε αφορμές να γελάσουν, να κινηθούν, να ακούσουν και να συνεισφέρουν δημιουργικά. Να αλληλεπιδράσουν κι όχι να νιώθουν αποξενωμένοι μπροστά σε μια οθόνη.

ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΙ, από ΟΛΗ την Ελλάδα γίνονται μια παρέα με μια κοινή αφετηρία, το ΘΕΑΤΡΟ.

Διδάσκονται: Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμό, Κινησιολογία, Παιχνίδια ρόλων, Μουσικοκινητική Αγωγή, Θεατρικά παιχνίδια, Ζωγραφική, Δραματοποίηση κειμένου, Κατασκευή σκηνικών, Συγγραφή θεατρικού κειμένου, Εξερεύνηση διαφορετικών ειδών θεάτρου.

Οφέλη του θεατρικού παιχνιδιού: Εκτόνωση, Επικοινωνία, Αλληλεπίδραση, Έκφραση σκέψης, Συνεργασία, Αυτοπεποίθηση, Συγκέντρωση, Συναισθηματική ευφυΐα, Δημιουργικότητα, Ατομική πρωτοβουλία.

Διδάσκουν: Κοραλία Τσόγκα & Έφη Καραγιάννη

Τμήματα Σχολικής & Εφηβικής ηλικίας: Κυριακή 12:00 - 13:30
Έναρξη: 18 Σεπτεμβρίου 2022 - Λήξη: 28 Μαΐου 2023

Δίδακτρα: 300€
Κράτηση θέσης: 20€ προκαταβολή
Τρόποι πληρωμής: 2 δόσεις των 150€ ή 4 δόσεις των 75€
Προσφορά για πληρωμή όλης της χρονιάς: 280€
Προσφορά για εγγραφή και δεύτερου παιδιού (φίλοι ή αδέλφια): 280€ (σε 2 δόσεις των 140€ ή σε 4 δόσεις των 70€)
Τμήματα ολιγομελή. Εγγραφές ανοιχτές εφόσον υπάρχουν θέσεις. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες & Εγγραφές στο τηλ.: 2108818326

Μία εικόνα χίλιες λέξεις! Ακολουθείστε μας https://www.facebook.com/theatrikoergastiriprova

- Στην εποχή που μπαίνουμε, τώρα όσο ποτέ, χρειαζόμαστε την τέχνη ως την κινητήριο δύναμη για στιγμές έμπνευσης και δημιουργίας. Το Θεατρικό Εργαστήρι πρωτοπορεί και στηρίζει παιδιά και εφήβους σε όλη την Ελλάδα. Με το Διαδικτυακό Θεατρικό Εργαστήρι συμβάλλουμε στην ψυχαγωγία και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε όλη την επικράτεια.
- Στόχος μας είναι να φτάσει το θεατρικό παιχνίδι σε κάθε άκρη της χώρας. Από την Κρήτη και την Κύπρο, μέχρι τις ακριτικές περιοχές. Σημαντικότερο όμως όλων είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε εκείνα τα παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του θεάτρου.
- Σε αυτή τη καινούρια διαδικτυακή κοινότητα ξέρουμε πόσο καίρια είναι η διάδραση και η επικοινωνία. Για αυτό έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που εμπλουτίζει τις νοητικές, μουσικές, σωματικές και λεκτικές δεξιότητες, και παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο άπειρων δυνατοτήτων. Η σπουδαιότερη ανθρώπινη κληρονομιά είναι η φαντασία. Με αυτήν οδηγό μπορούμε να συνθέσουμε απέραντους κόσμους και πρωτότυπους χαρακτήρες. Δεν χρειάζονται πολλά, μόνο λίγη περιέργεια.

Βάλτε μπρος την φαντασία, ανοίξτε πανιά και φύγαμε!